Joustolaina - Hae joustavaa lainaa

Hae joustolaina. Joustava laina kilpailutetaan usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken.

Suomi

Esimerkkilaskelma: Luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 60.000 €, tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Banke.fi ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki lainat kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Banke.fi palvelun yhteistyökumppani.

Ikäraja: 20 vuotta

Luottotiedot: Ei maksuhäiriöitä

Tulot: Vähintään 1000 €/kk

Banke.fi:n avulla säästät selvää rahaa

25 000 € laina

Säästö: 312€/v

Laina-aika: 10 v
Korkein korko: 10%
Matalin korko: 8%

15 000 € laina

Säästö: 492€/v

Laina-aika: 15 v
Korkein korko: 12%
Matalin korko: 7%

9000 € laina

Säästö: 204€/v

Laina-aika: 3 v
Korkein korko: 13%
Matalin korko: 8%

11 000 € laina

Säästö: 72€/v

Laina-aika: 12 v
Korkein korko: 9%
Matalin korko: 8%

Kilpailuta vakuudettomat lainat näin

lainahakemus-laheta

1. Täytä lainahakemus

Täytä lainahakemus. Saat lainapäätöksen välittömästi.

vertaa-lainatarjoukset

2. Vertaa lainatarjouksia

Saat lainatarjouksia usealta pankilta ja rahoituslaitokselta.

lainatarjous-valitse

3. Valitse paras tarjous

Valitse lainatarjouksista paras. Saat rahat tilillesi jopa samana päivänä.

Yhteistyökumppanit

bank-norwegian
morrow bank
Leabank
alisa pankki

Joustolaina

Joustolaina on jatkuva laina, joka toimii samalla tavalla kuin luottokortti. Saat luottorajan, jonka puitteissa voit nostaa lainaa tilillesi silloin kun haluat. Korkoja maksetaan vain siitä osasta, joka on nostettu omalle tilille. Joustolaina sopii monenlaisiin hankintoihin tai äkilliseen rahan tarpeeseen.

Banke kilpailuttaa joustolainat puolestasi usealla pankilla ja luotonmyöntäjällä, joten löydämme sinulle aina parhaan mahdollisen lainan. Voit hakea joustolainaa ilman vakuuksia turvallisesti kauttamme. Lainan hakeminen on helppoa ja nopeaa, ja voit saada lainapäätöksen jopa saman päivän aikana.

Joustolainan korot ja kulut vaihtelevat luotonmyöntäjän ja lainan määrän mukaan. Siksi on tärkeää vertailla eri vaihtoehtoja ja valita itselleen sopivin vaihtoehto. Banke auttaa sinua vertailemaan eri joustolainoja ja löytämään juuri sinulle sopivan lainan.

Joustolaina on kätevä vaihtoehto silloin, kun tarvitset nopeasti rahaa, mutta et halua ottaa suurta lainaa kerralla. Voit nostaa lainaa tilillesi tarpeen mukaan ja maksaa sen takaisin omassa tahdissasi. Banke auttaa sinua löytämään parhaan joustolainan juuri sinun tarpeisiisi.

Joustolainan edut

Joustolaina on erittäin hyödyllinen lainatuote, joka tarjoaa monia etuja. Tässä osiossa käymme läpi joustolainan tärkeimmät edut:

 • Joustavuus: Joustolaina on erittäin joustava lainatuote. Se tarjoaa mahdollisuuden nostaa lainaa oman tarpeen mukaan, ja maksaa takaisin sopivassa tahdissa. Tämä tekee joustolainasta erinomaisen vaihtoehdon silloin, kun tarvitset lainaa nopeasti, mutta et halua sitoutua tiettyyn takaisinmaksuaikatauluun.
 • Kilpailukykyiset korot: Banke kilpailuttaa joustolainat usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken, joten voit olla varma, että saat kilpailukykyiset korot. Tämä tarkoittaa, että voit säästää merkittävästi rahaa lainan kuluissa.
 • Nopeus: Joustolainan hakeminen ja saaminen on erittäin nopeaa ja helppoa. Voit täyttää lainahakemuksen verkossa ja saat lainapäätöksen nopeasti. Usein saat lainapäätöksen jopa muutamassa minuutissa.
 • Ei vakuuksia tai takaajia: Joustolainaa voi hakea ilman vakuuksia tai takaajia. Tämä tarkoittaa, että voit saada lainaa helposti ja nopeasti, vaikka et omistaisi omaisuutta, jota voisi käyttää vakuutena.
 • Maksat korkoa vain nostetusta summasta: Joustolainan korko lasketaan vain siitä osasta, joka on nostettu omalle tilille. Tämä tarkoittaa, että et maksa korkoa lainasummasta, jota et ole vielä nostanut.

Kaiken kaikkiaan joustolaina on erinomainen lainatuote, joka tarjoaa monia etuja. Jos tarvitset lainaa nopeasti ja haluat maksaa sen takaisin sopivassa tahdissa, joustolaina on erinomainen vaihtoehto.

Joustolainan haitat

Joustolaina on monipuolinen lainatuote, joka tarjoaa joustavuutta ja helppoutta rahan lainaamiseen. Kuitenkin, kuten kaikilla lainatuotteilla, joustolainalla on myös omat haittansa. Tässä osiossa käymme läpi joustolainan haittoja.

Yksi joustolainan haittapuoli on sen korkea korko. Joustolainan korko on yleensä korkeampi kuin perinteisten lainojen, kuten kulutusluottojen. Tämä johtuu siitä, että joustolaina on luottotili, josta voi nostaa rahaa tarpeen mukaan. Tämä lisää pankin riskiä, mikä heijastuu korkeampana korkona.

Toinen haittapuoli on se, että joustolainan korot voivat vaihdella huomattavasti. Vaikka joustolaina tarjoaa joustavuutta rahan nostamiseen, sen korot voivat vaihdella suuresti sen mukaan, kuinka paljon rahaa nostetaan ja kuinka pitkäksi aikaa. Tämä voi aiheuttaa yllättäviä kustannuksia, jos ei ole tarkkaavainen koron vaihteluille.

Lisäksi joustolaina voi houkutella kuluttajia ottamaan liikaa lainaa. Koska joustolainassa on jatkuva luotto, voi olla houkuttelevaa nostaa rahaa useammin kuin tarpeen, mikä johtaa helposti liian suureen velkaantumiseen. On tärkeää käyttää joustolainaa vastuullisesti ja vain silloin, kun se on todella tarpeen.

Yhteenvetona, joustolainan haittapuolena ovat sen korkea korko, vaihtelevat korot ja mahdollisuus liialliseen velkaantumiseen. On tärkeää harkita huolella joustolainan tarvetta ja käyttää sitä vastuullisesti.

Joustolainan hakuprosessi

Joustolainan hakeminen on helppoa ja nopeaa Banke-palvelun avulla. Me kilpailutamme joustolainan puolestasi usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken, jotta saat parhaan mahdollisen lainatarjouksen.

Joustolainan hakeminen tapahtuu verkkohakemuksella, joka on saatavilla ympäri vuorokauden. Hakemuksen täyttäminen vie vain muutaman minuutin, ja saat lainatarjoukset suoraan sähköpostiisi.

Kun olet vastaanottanut lainatarjoukset, voit vertailla niitä rauhassa ja valita sinulle sopivimman vaihtoehdon. Tarjouksen hyväksymisen jälkeen rahat siirtyvät tilillesi yleensä jo samana päivänä.

Muutamia asioita, jotka kannattaa ottaa huomioon joustolainaa hakiessa:

 • Joustolainan korko määräytyy yleensä hakijan taloudellisen tilanteen perusteella. Mitä parempi taloudellinen tilanne, sitä alhaisempi korko.
 • Lainan takaisinmaksuaika kannattaa valita huolella. Liian lyhyt takaisinmaksuaika voi aiheuttaa liian suuret kuukausierät, kun taas liian pitkä takaisinmaksuaika voi nostaa kokonaiskustannuksia.
 • Joustolaina on hyvä vaihtoehto, kun tarvitset rahaa nopeasti ja joustavasti. Muista kuitenkin, että lainan ottaminen on aina vastuullinen päätös, ja lainan takaisinmaksukyky kannattaa arvioida realistisesti.

Banke-palvelun avulla voit hakea joustolainaa turvallisesti ja luotettavasti. Ota yhteyttä meihin, niin autamme sinua löytämään sopivan lainaratkaisun tarpeisiisi.

Joustolainan takaisinmaksu

Kun kilpailutat joustolainaa Banken avulla, takaisinmaksu on joustavaa ja voit tehdä muutoksia lyhennyserän kokoon. Voit valita haluamasi takaisinmaksuajan ja maksaa lainan takaisin joko tasaerissä tai vaihtelevissa erissä.

Tasaerissä maksaminen tarkoittaa, että maksat joka kuukausi saman suuruisen summan, joka sisältää sekä lainan pääoman että koron. Tämä on hyvä vaihtoehto, jos haluat budjetoida tarkasti ja tietää tarkalleen, kuinka paljon maksat lainaa takaisin kuukausittain.

Vaihtelevissa erissä maksaminen antaa sinulle enemmän joustavuutta, sillä voit maksaa eri suuruisia lyhennyksiä kuukausittain. Voit maksaa enemmän silloin kun sinulla on enemmän rahaa käytettävissä, ja vähemmän silloin kun rahaa on vähemmän. Tämä voi auttaa sinua säästämään korkokuluissa, sillä maksat korkoa vain siitä summasta, jonka olet nostanut.

Muista, että joustolainan takaisinmaksuun voi vaikuttaa myös lainan korko. Banke kilpailuttaa useiden pankkien ja rahoituslaitosten lainat, joten voit olla varma, että saat kilpailukykyisen koron. Voit myös halutessasi maksaa lainan takaisin ennenaikaisesti ilman lisäkuluja.

Joustolainan takaisinmaksu on siis joustavaa ja voit valita juuri sinulle sopivan takaisinmaksutavan. Muista kuitenkin aina tarkistaa lainaehdot ja varmistaa, että ymmärrät lainan kustannukset ennen kuin otat lainaa.

Joustolainan ehdot ja vaatimukset

Joustolaina on monelle houkutteleva vaihtoehto äkillisiin rahan tarpeisiin tai erilaisiin hankintoihin. Jotta voit hakea joustolainaa, on kuitenkin tärkeää tietää sen ehdot ja vaatimukset.

Banke kilpailuttaa joustolainoja usean eri pankin ja rahoituslaitoksen kesken, joten ehdot ja vaatimukset voivat hieman vaihdella eri lainantarjoajien välillä. Kuitenkin yleisesti ottaen joustolainan hakemiseen liittyvät seuraavat ehdot ja vaatimukset:

 • Ikäraja: Joustolainaa voi hakea yleensä 20-75 -vuotias henkilö.
 • Säännölliset tulot: Joustolainan hakijalla tulee olla säännölliset tulot, joilla hän kykenee maksamaan lainan takaisin sovitussa aikataulussa.
 • Luottotiedot kunnossa: Joustolainan hakijan luottotietojen tulee olla kunnossa. Mikäli luottotiedoissa on merkintöjä, voi se vaikuttaa lainan saantiin.
 • Suomalainen henkilötunnus: Joustolainan hakijalla tulee olla suomalainen henkilötunnus.
 • Mahdolliset vakuudet: Joustolainaa voi hakea joko vakuudellisena tai vakuudettomana lainana. Vakuudellisessa lainassa hakijan tulee tarjota vakuus lainan saamiseksi.

Joustolainan ehdot ja vaatimukset voivat siis vaihdella hieman eri lainantarjoajien välillä, mutta yllä mainitut seikat ovat yleisesti ottaen tärkeitä huomioida. Mikäli täytät edellä mainitut vaatimukset, voit hakea joustolainaa Banke kautta kilpailuttamalla lainat usean pankin ja rahoituslaitoksen välillä.

Joustolainan korko ja kulut

Joustolainan korko ja kulut voivat vaihdella merkittävästi eri lainantarjoajien välillä. Banke kilpailuttaa usean pankin ja rahoituslaitoksen lainatarjoukset, joten voimme auttaa sinua löytämään edullisimman joustolainan tarpeisiisi.

Joustolainan korko perustuu yleensä markkinakorkoon ja lainanantajan määrittelemään marginaaliin. Markkinakorko voi vaihdella ajan ja lainatyypin mukaan. On tärkeää huomioida todellinen vuosikorko, joka sisältää kaikki lainan kulut, kuten avausmaksut ja käsittelykulut. Todellinen vuosikorko auttaa sinua vertailemaan eri joustolainatarjouksia keskenään.

Banke ei myönnä lainoja itse, vaan kilpailutamme lainatarjoukset usean eri pankin ja rahoituslaitoksen välillä. Lainojen todelliset vuosikorot voivat vaihdella 4,19-20% välillä. Laina-aika voi olla 1-15 vuotta ja lainasummat vaihtelevat 500-70 000 euron välillä.

Lisäksi joustolainan kulut voivat sisältää esimerkiksi nostoprovision tai tilinhoitomaksun. Tarkista aina lainanantajan tarjoamat kulut ja ehdot ennen joustolainan hakemista. Banke auttaa sinua löytämään parhaan joustolainan tarpeisiisi, joten voit hoitaa arjen hankinnat tai äkillisen rahantarpeen turvallisesti ja edullisesti.

Joustolainan vertailu muihin lainatyyppeihin

Kun harkitset lainan ottamista, on tärkeää vertailla eri lainatyyppejä ja niiden ominaisuuksia. Joustolaina on yksi lainatyypeistä, jota voi harkita. Joustolaina on erittäin joustava laina, joka sopii monenlaisiin tarkoituksiin. Se on myös yksi edullisimmista lainatyypeistä, joita voit harkita.

Joustolainan etuna on, että voit nostaa lainaa tarpeen mukaan, ja maksat korkoa vain nostetusta summasta. Tämä tarkoittaa, että voit käyttää lainaa tarpeen mukaan, ja maksat korkoa vain siitä, mitä käytät. Joustolaina sopii hyvin esimerkiksi remonttia tai auton korjausta varten.

Vertaillessasi joustolainaa muihin lainatyyppeihin, huomaat, että joustolaina on yleensä edullisempi kuin esimerkiksi kulutusluotto. Joustolainan korot ovat yleensä alhaisemmat, ja maksat korkoa vain siitä, mitä olet käyttänyt. Kulutusluotossa sen sijaan maksat korkoa koko lainasummasta, vaikka et käyttäisi kaikkea kerralla.

Alla olevassa taulukossa on vertailtu joustolainaa muihin lainatyyppeihin:

Lainatyyppi Koron suuruus Lainasumma Takaisinmaksuaika
Joustolaina 5-10% 500-60 000 € 1-15 vuotta
Kulutusluotto 10-20% 500-50 000 € 1-10 vuotta
Pikavippi 50-100% 50-1000 € 1-6 kuukautta

Huomaat taulukosta, että joustolainan korot ovat yleensä alhaisemmat kuin kulutusluotossa. Pikavippi on taas erittäin kallis laina, jota kannattaa välttää, jos mahdollista.

Kokonaisuudessaan joustolaina on erittäin hyvä vaihtoehto, kun tarvitset joustavaa lainaa. Se on edullisempi kuin monet muut lainatyypit, ja sopii monenlaisiin tarkoituksiin.

Joustolainan riskit

Joustolainan ottaminen voi olla hyvä ratkaisu moniin rahoitustarpeisiin, mutta on tärkeää huomioida myös mahdolliset riskit. Tässä osiossa käymme läpi tärkeimmät joustolainan riskit.

Korkojen muutokset

Joustolainan korko voi muuttua laina-ajan aikana, mikä voi vaikuttaa merkittävästi lainan kustannuksiin. Korkojen nousu voi johtaa kuukausierien kasvuun ja lainan kokonaiskustannusten kasvuun. On tärkeää varautua tähän riskiin ja harkita tarkkaan, kuinka paljon lainaa on järkevää ottaa.

Maksuvaikeudet

Joustolainan kanssa voi tulla maksuvaikeuksia esimerkiksi työttömyyden, sairauden tai muiden yllättävien tilanteiden vuoksi. Tällöin on tärkeää olla yhteydessä lainanmyöntäjään ja sopia maksusuunnitelmasta. Mikäli maksuja ei pysty suorittamaan, voi seurauksena olla maksuhäiriömerkintä, mikä voi hankaloittaa tulevaa lainanottoa ja esimerkiksi asunnon vuokrausta.

Ylivelkaantuminen

Joustolainan ottaminen voi johtaa ylivelkaantumiseen, mikäli lainaa otetaan liian suuri summa suhteessa omaan taloustilanteeseen. On tärkeää arvioida realistisesti oma maksukyky ja harkita tarkkaan, kuinka paljon lainaa on järkevää ottaa. Liian suuri lainamäärä voi johtaa taloudellisiin vaikeuksiin ja maksuhäiriömerkintöihin.

Yhteenvetona voidaan todeta, että joustolainan ottamiseen liittyy riskejä, jotka on tärkeää tiedostaa ennen lainan hakemista. On tärkeää arvioida oma taloustilanne realistisesti ja harkita tarkkaan, kuinka paljon lainaa on järkevää ottaa. Mikäli maksuvaikeuksia ilmenee, on tärkeää olla yhteydessä lainanmyöntäjään ja sopia maksusuunnitelmasta.

Joustolainan käyttökohteet

Joustolaina on monipuolinen laina, joka sopii erilaisiin käyttötarkoituksiin. Banke kilpailuttaa joustolainat usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken, joten voit löytää juuri sinulle sopivan lainan edullisesti ja nopeasti.

Joustolainaa voi käyttää esimerkiksi kodin remontointiin, auton ostoon tai yllättävien menojen kattamiseen. Laina sopii myös silloin, kun tarvitset rahaa lyhyellä aikavälillä ja haluat maksaa sen takaisin joustavasti.

Joustolainan käyttökohteita voivat olla esimerkiksi:

 • Kodin remontointi
 • Auton hankinta tai korjaus
 • Matkustaminen
 • Lääkärikulut tai muut yllättävät menot
 • Opiskeluun liittyvät kulut
 • Hääjuhlat tai muut juhlatilaisuudet

Joustolainan etuna on, että voit nostaa lainaa tarpeen mukaan ja maksaa sen takaisin joustavasti. Voit myös valita haluamasi takaisinmaksuajan ja maksaa lainan takaisin kokonaan tai osissa.

Banke auttaa sinua löytämään juuri sinulle sopivan joustolainan. Kilpailutamme lainat usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken, joten saat aina edullisen lainatarjouksen.

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on joustoluotto ja miten se toimii?

Joustoluotto on lainatuote, joka tarjoaa asiakkaalle joustavuutta lainan takaisinmaksussa. Joustoluottoa voi käyttää esimerkiksi arjen yllättäviin menoihin tai suurempien hankintojen rahoittamiseen. Joustoluotto toimii siten, että asiakas saa käyttöönsä tietyn luottorajan, josta hän voi nostaa rahaa tarpeen mukaan. Luottoa maksetaan takaisin sovitun ajanjakson aikana, ja asiakas voi itse päättää, kuinka paljon hän lyhentää lainaa kuukausittain.

Miten Banke joustoluotto laskuri toimii?

Banke joustoluotto laskuri on kätevä työkalu, jonka avulla asiakas voi vertailla eri pankkien ja rahoituslaitosten tarjoamia joustoluottoja. Laskuriin syötetään haluttu lainasumma ja takaisinmaksuaika, jonka jälkeen laskuri vertailee eri lainavaihtoehtoja ja näyttää asiakkaalle suuntaa antavan kuukausierän suuruuden.

Miten hakea joustoluottoa OmaSpä?

OmaSp joustoluoton hakeminen on helppoa ja nopeaa. Asiakas voi hakea joustoluottoa verkkopankin kautta tai käymällä OmaSp konttorissa. Hakemukseen tarvitaan asiakkaan henkilötiedot ja tietoja taloudellisesta tilanteesta. OmaSp käsittelee hakemuksen nopeasti ja antaa asiakkaalle päätöksen lainan myöntämisestä.

Miten Ferratumin joustoluotto toimii?

Ferratumin joustoluotto on lainatuote, joka tarjoaa asiakkaalle joustavuutta lainan takaisinmaksussa. Ferratum myöntää joustoluottoa 2000-10 000 euron välillä, ja asiakas voi nostaa luottoa tarpeensa mukaan. Luottoa maksetaan takaisin sovitun ajanjakson aikana, ja asiakas voi itse päättää, kuinka paljon hän lyhentää lainaa kuukausittain.

Mikä on OP täsmäluotto?

OP täsmäluotto on lainatuote, joka tarjoaa asiakkaalle mahdollisuuden rahoittaa tiettyjä hankintoja, kuten remonttia tai auton ostoa. Täsmäluoton avulla asiakas voi saada tarvitsemansa rahasumman käyttöönsä nopeasti ja helposti. Luottoa maksetaan takaisin sovitun ajanjakson aikana, ja asiakas voi itse päättää, kuinka paljon hän lyhentää lainaa kuukausittain.

Miten jatkuva joustoluotto toimii?

Jatkuva joustoluotto on lainatuote, joka tarjoaa asiakkaalle joustavuutta lainan takaisinmaksussa. Asiakas saa käyttöönsä tietyn luottorajan, josta hän voi nostaa rahaa tarpeen mukaan. Luottoa maksetaan takaisin sovitun ajanjakson aikana, ja asiakas voi itse päättää, kuinka paljon hän lyhentää lainaa kuukausittain. Jatkuva joustoluotto on kätevä vaihtoehto esimerkiksi arjen yllättäviin menoihin tai suurempien hankintojen rahoittamiseen.