Ilmalämpöpumpun hinta - Paljonko ilmalämpöpumppu maksaa asennettuna?

Hae sopivaa rahoitusta ilmalämpöpumpun hankintaan. Banke kilpailuttaa lainaa ilmalämpöpumpun hankintaan usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken.

Suomi

Esimerkkilaskelma: Luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 60.000 €, tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Banke.fi ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki lainat kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Banke.fi palvelun yhteistyökumppani.

Ikäraja: 20 vuotta

Luottotiedot: Ei maksuhäiriöitä

Tulot: Vähintään 1000 €/kk

Banke.fi:n avulla säästät selvää rahaa

25 000 € laina

Säästö: 312€/v

Laina-aika: 10 v
Korkein korko: 10%
Matalin korko: 8%

15 000 € laina

Säästö: 492€/v

Laina-aika: 15 v
Korkein korko: 12%
Matalin korko: 7%

9000 € laina

Säästö: 204€/v

Laina-aika: 3 v
Korkein korko: 13%
Matalin korko: 8%

11 000 € laina

Säästö: 72€/v

Laina-aika: 12 v
Korkein korko: 9%
Matalin korko: 8%

Kilpailuta vakuudettomat lainat näin

lainahakemus-laheta

1. Täytä lainahakemus

Täytä lainahakemus. Saat lainapäätöksen välittömästi.

vertaa-lainatarjoukset

2. Vertaa lainatarjouksia

Saat lainatarjouksia usealta pankilta ja rahoituslaitokselta.

lainatarjous-valitse

3. Valitse paras tarjous

Valitse lainatarjouksista paras. Saat rahat tilillesi jopa samana päivänä.

Yhteistyökumppanit

bank-norwegian
morrow bank
Leabank
alisa pankki

Ilmalämpöpumpun hinta paikalleen asennettuna: Selvitä asennuskustannukset

Ilmalämpöpumppu on yleinen ratkaisu lämmitykseen Suomessa, ja sen hinta asennettuna riippuu monista tekijöistä. Banke kilpailuttaa lainoja usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken, joten voimme auttaa sinua löytämään parhaan rahoitusratkaisun ilmalämpöpumpun hankintaan.

Tavallisesti alle 150 neliön asuntoon ostettu, lämmityskäyttöön tarkoitettu ilmalämpöpumppu asennuksineen maksaa noin 2 000-3 000 euroa. Ilmalämpöpumpun hinta asennettuna vaihtelee kuitenkin kohteesta riippuen, ja suurempiin asuntoihin tai taloihin tarvitaan usein suurempi pumppu, joka maksaa enemmän.

Ilmalämpöpumpun hintaan vaikuttaa myös se, minkä tyyppinen pumppu valitaan. Esimerkiksi invertteritekniikalla varustetut ilmalämpöpumput ovat yleensä kalliimpia kuin perinteiset mallit, mutta ne säästävät energiaa ja ovat ympäristöystävällisempiä.

Lopullinen hinta muodostuu monesta osasta, kuten asennus- ja huoltokustannuksista. On tärkeää valita luotettava ja ammattitaitoinen asentaja, joka varmistaa, että ilmalämpöpumppu toimii oikein ja kestää pitkään. Banke voi auttaa sinua löytämään sopivan rahoitusratkaisun ilmalämpöpumpun hankintaan, jotta voit nauttia mukavasta ja energiatehokkaasta lämmityksestä kotona.

Ilmalämpöpumpun hinta ja malli

Ilmalämpöpumpun hinta asennettuna vaihtelee suuresti mallin ja kohteen mukaan. Tavallisesti alle 150 neliön asuntoon ostettu, lämmityskäyttöön tarkoitettu pumppu asennuksineen maksaa noin 2 000-3 000 euroa. Suurempiin kohteisiin tarvitaan tehokkaampi pumppu, joka nostaa hintaa noin 3 000-4 000 euroon.

Ilmalämpöpumpun malli vaikuttaa myös hintaan. Esimerkiksi invertteritekniikalla varustetut mallit ovat yleensä kalliimpia, mutta niiden energiatehokkuus on parempi. Tämä tarkoittaa sitä, että energiankulutus on pienempi, mikä puolestaan vähentää kustannuksia pitkällä aikavälillä.

Ilmalämpöpumpun valintaan vaikuttaa myös kohteen sijainti ja ilmasto-olosuhteet. Esimerkiksi pohjoisessa sijaitsevassa kohteessa tarvitaan tehokkaampi pumppu kuin etelässä, jossa ilmasto on leudompi.

Banke kilpailuttaa ilmalämpöpumppujen rahoitusta useiden pankkien ja rahoituslaitosten kesken. Tämä mahdollistaa sen, että löydämme asiakkaillemme parhaan mahdollisen rahoitusratkaisun ilmalämpöpumpun hankintaan.

Ilmalämpöpumpun asennuskustannukset

Ilmalämpöpumpun asennuskustannukset voivat vaihdella kohteesta riippuen. Asennus maksaa yleensä noin 350-900 euroa kohteesta riippuen. Ilmalämpöpumpun hinta asennettuna on siis keskimäärin noin 900-4000 euroa. Asennustyöstä voi hakea kotitalousvähennystä, eli saat hieman rahaa takaisin verotuksessa. Vähennys on 40 % työn osuudesta ja omavastuu on 100 euroa.

Ilmalämpöpumpun asennuksen hinta on yleensä edullisempi uudisrakennuksessa verrattuna vanhaan rakennukseen. Vanhassa rakennuksessa asennus voi olla kalliimpaa, sillä asennus vaatii usein enemmän työtä ja aikaa.

Ilmalämpöpumpun asennuksen hinta on yksi merkittävä tekijä, joka vaikuttaa päätökseen ilmalämpöpumpun hankkimisesta. On tärkeää muistaa, että ilmalämpöpumpun asennus on ammattilaisten työtä ja asennuksen tulee olla laadukas, jotta ilmalämpöpumppu toimii oikein ja tehokkaasti.

Banke kilpailuttaa lainaa ilmalämpöpumpun hankintaan useiden pankkien ja rahoituslaitosten kesken, jolloin saat aina parhaan mahdollisen tarjouksen.

Energiansäästö ja takaisinmaksuaika

Ilmalämpöpumppu on erinomainen tapa säästää energiaa ja vähentää lämmityskustannuksia. Ilmalämpöpumppu on erittäin tehokas, sillä se tuottaa jopa neljä kertaa enemmän energiaa kuin se käyttää. Tämä tarkoittaa sitä, että ilmalämpöpumppu voi säästää jopa 50-60% lämmityskustannuksista verrattuna sähkölämmitykseen.

Ilmalämpöpumpun takaisinmaksuaika vaihtelee kohteesta riippuen. Yleensä takaisinmaksuaika on noin 3-5 vuotta. Takaisinmaksuaika riippuu monesta tekijästä, kuten ilmalämpöpumpun hinnasta, sähkön hinnasta ja käytetystä lämmitysmuodosta.

Banke voi auttaa sinua löytämään sopivan rahoitusvaihtoehdon ilmalämpöpumpun hankkimiseen. Banke kilpailuttaa lainoja usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken, joten voit löytää juuri sinulle sopivan lainan. Muista kuitenkin, että lainan takaisinmaksu on aina henkilökohtainen ja lasketaan asiakkaan tulojen sekä menojen perusteella.

Ilmalämpöpumpun hankinta on investointi tulevaisuuteen, sillä se säästää energiaa ja vähentää lämmityskustannuksia. Lisäksi ilmalämpöpumppu parantaa asumismukavuutta, sillä se pystyy jäähdyttämään asunnon kesähelteillä.

Hintaerojen vertailu

Kun harkitset ilmalämpöpumpun hankkimista, on tärkeää huomioida, että hinta vaihtelee merkittävästi eri tekijöiden mukaan. Ilmalämpöpumpun hinta asennettuna voi olla noin 900-4000 euroa, mutta tämä hintahaarukka ei kerro koko totuutta. Alla olevassa taulukossa on esitetty muutamia tekijöitä, jotka voivat vaikuttaa ilmalämpöpumpun hintaan:

Tekijä Vaikutus hintaan
Merkki Eri merkkien välillä voi olla suuria hintaeroja.
Teho Tehokkaampi ilmalämpöpumppu maksaa enemmän.
Asennuspaikka Asennuspaikka vaikuttaa asennuksen työmäärään ja siten hintaan.
Asennusyritys Eri asennusyrityksillä voi olla erilaisia hintoja.

Kun vertailet eri ilmalämpöpumppuja ja niiden hintoja, on tärkeää ottaa huomioon myös laitteen energiatehokkuus. Vaikka energiatehokkaampi ilmalämpöpumppu voi maksaa enemmän, se voi säästää merkittävästi energiaa ja siten rahaa pitkällä aikavälillä.

On myös hyvä muistaa, että ilmalämpöpumpun asennustyöstä voi hakea kotitalousvähennystä, joka on 40 % työn osuudesta ja omavastuu on 100 euroa. Banke kilpailuttaa lainoja usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken, joten voit hakea ilmalämpöpumpun rahoitusta joustavasti ja kilpailuttaa eri rahoitusvaihtoehtoja.

Tarjoukset ja rahoitusvaihtoehdot

Ilmalämpöpumpun hankinnassa on tärkeää vertailla eri tarjouksia ja rahoitusvaihtoehtoja, jotta löydät juuri sinulle sopivan ratkaisun. Banke kilpailuttaa ilmalämpöpumpun rahoitusta usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken, joten saat varmasti kilpailukykyisen tarjouksen.

Asennuspalveluun liittyy yleensä kustannuksia, jotka vaihtelevat kohteen mukaan. Asennuspalveluun voi hakea kotitalousvähennystä, joka on 40 % työn osuudesta ja omavastuu on 100 euroa. Ilmalämpöpumpun hinta asennettuna on keskimäärin noin 900-4000 euroa.

Banke tarjoaa joustavia rahoitusvaihtoehtoja ilmalämpöpumpun hankintaan. Voit maksaa ilmalämpöpumpun asennettuna joustavasti osamaksulla, kilpailuttamalla itsellesi taloudellisen rahoitusratkaisun. Laadukkaat ilmalämpöpumput ovat yleensä arvokkaita joitten hintahaarukka on 1000 eurosta jopa yli 3000 euroon saakka.

Kun kilpailutat ilmalämpöpumpun rahoitusta Banke-palvelun avulla, saat useita lainatarjouksia eri pankeilta ja rahoitusyhtiöiltä. Vakuudettoman lainan saa nopeasti tilille, jo yhden työpäivän kuluessa, joten saat nopeasti edullisen rahoituksen ilmalämpöpumpun hankintaan, jota lyhennetään kuukausittain aivan kuten osamaksua.

Lisäkustannukset ja ylläpito

Ilmalämpöpumpun hankintaan liittyy myös muita kustannuksia kuin laitteen hinta ja asennuskustannus. On tärkeää ottaa huomioon nämä kustannukset ennen ilmalämpöpumpun hankintaa.

Yksi tärkeimmistä kustannuksista on ilmalämpöpumpun ylläpitokustannukset. Ilmalämpöpumppu tarvitsee säännöllistä huoltoa ja puhdistusta toimiakseen kunnolla. Huoltoon kuuluu esimerkiksi suodattimien vaihto, sisä- ja ulkoyksikön puhdistus ja jäähdytysnesteiden tarkistus. Ilmalämpöpumpun huollon hinta vaihtelee yleensä 150-300 euron välillä.

Toinen kustannus, joka on otettava huomioon, on ilmalämpöpumpun sähkönkulutus. Ilmalämpöpumput kuluttavat sähköä toimiakseen, ja tämä kulutus voi olla merkittävä, jos laitetta käytetään paljon. Ilmalämpöpumpun sähkönkulutus vaihtelee mallista ja käyttötavasta riippuen. On tärkeää valita oikea koko ja malli omaan käyttöön, jotta sähkönkulutus pysyy kohtuullisena.

Lisäksi ilmalämpöpumpun asennuspaikka ja ympäristö vaikuttavat sen toimintaan ja kestävyyteen. Esimerkiksi jos ilmalämpöpumpun ulkoyksikkö asennetaan paikkaan, jossa se altistuu voimakkaalle auringonpaisteelle tai liikenteen melulle, se voi vaikuttaa laitteen toimintaan ja kestävyyteen. Tämän vuoksi on tärkeää valita oikea asennuspaikka ja huolehtia ympäristön puhtaudesta ja siisteydestä.

Yhteenvetona voidaan todeta, että ilmalämpöpumpun hankintaan liittyy muitakin kustannuksia kuin laitteen hinta ja asennuskustannus. On tärkeää ottaa huomioon myös ylläpitokustannukset, sähkönkulutus ja asennuspaikan valinta ennen ilmalämpöpumpun hankintaa.

Ilmalämpöpumpun hinta ja talon koko

Kun harkitset ilmalämpöpumpun hankkimista, yksi tärkeimmistä tekijöistä, joka vaikuttaa hintaan, on talon koko. Ilmalämpöpumpun hinta asennettuna vaihtelee suuresti talon koon mukaan. Pienemmän talon ilmalämpöpumppu maksaa yleensä vähemmän kuin suuremman talon pumppu.

Nyrkkisääntönä pidetään sitä, että alle 150 neliön asunnon lämmitykseen tarkoitettu ilmalämpöpumppu paikalleen asennettuna maksaa noin 2000-3000 euroa. Tämä hinta sisältää sekä ilmalämpöpumpun että sen asennuksen. Muista myös, että ilmalämpöpumpun asennustyöstä voi hakea kotitalousvähennystä.

Jos talo on suurempi kuin 150 neliötä, ilmalämpöpumpun hinta asennettuna voi olla huomattavasti korkeampi. Hinta voi vaihdella noin 900-4000 euron välillä kohteesta riippuen. Tämä johtuu siitä, että suuremman talon ilmalämpöpumpun asennus vaatii enemmän työtä ja materiaaleja kuin pienemmän talon asennus.

Kun valitset ilmalämpöpumppua taloosi, on tärkeää valita oikean kokoinen pumppu. Liian pieni pumppu ei pysty lämmittämään taloa tarpeeksi, kun taas liian suuri pumppu voi olla ylimitoitettu ja siten kalliimpi. Ota yhteyttä Bankeen, niin voimme auttaa sinua löytämään juuri oikean kokoisen ilmalämpöpumpun taloosi.

Ilmalämpöpumpun hinta riippuu mallista ja asennuksen työmäärästä

Ilmalämpöpumpun hinta paikalleen asennettuna vaihtelee kohteesta riippuen. Tavallisesti alle 150 neliön asuntoon ostettu, lämmityskäyttöön tarkoitettu ilmalämpöpumppu asennuksineen maksaa noin 2 000-3 000 euroa. Suurempiin kohteisiin hinta voi nousta jopa 4 000 euroon asti. Banke kilpailuttaa lainoja usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken, joten voimme auttaa löytämään sopivan rahoitusvaihtoehdon ilmalämpöpumpun hankintaan.

Ilmalämpöpumpun hintaan vaikuttaa myös sen sijainti. Jos ilmalämpöpumppu asennetaan huonosti eristettyyn kohteeseen tai paikkaan, jossa on paljon vetoa, sen tehokkuus voi kärsiä ja se voi kuluttaa enemmän sähköä. Tämä voi taas nostaa ilmalämpöpumpun käyttökustannuksia. Siksi on tärkeää valita ilmalämpöpumpun sijainti huolella, jotta sen tehokkuus säilyy ja käyttökustannukset pysyvät kohtuullisina.

Asennustyön hinta vaihtelee myös alueittain ja asennusliikkeestä riippuen. Banke voi auttaa kilpailuttamaan ilmalämpöpumpun asennustyön hintaa, jotta löydät parhaan mahdollisen tarjouksen.

Yhteenvetona voidaan todeta, että ilmalämpöpumpun hinta paikalleen asennettuna vaihtelee kohteesta ja asennusliikkeestä riippuen. On tärkeää valita ilmalämpöpumpun sijainti huolella, jotta sen tehokkuus säilyy ja käyttökustannukset pysyvät kohtuullisina. Banke voi auttaa löytämään sopivan rahoitusvaihtoehdon ilmalämpöpumpun hankintaan ja kilpailuttaa asennustyön hinnan, jotta löydät parhaan mahdollisen tarjouksen.

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on Mitsubishi ilmalämpöpumpun hinta asennettuna?

Mitsubishi ilmalämpöpumpun hinta asennettuna vaihtelee kohteesta riippuen. Yleisesti ottaen hinta liikkuu noin 900-4000 euron välillä. Ilmalämpöpumpun hintaan vaikuttaa muun muassa sen merkki, malli, koko ja asennuspaikka.

Missä voin löytää tarjouksen ilmalämpöpumpun asennuksesta?

Banke kilpailuttaa ilmalämpöpumpun asennuksia useiden eri toimijoiden kesken, joten kannattaa tutustua heidän tarjontaan. Lisäksi voit etsiä tarjouksia paikallisilta ilmalämpöpumppujen asentajilta tai kodinkoneliikkeistä.

Mikä on paras ilmalämpöpumppu kerrostaloon?

Paras ilmalämpöpumppu kerrostaloon riippuu monesta eri tekijästä, kuten asunnon koosta, lämmitystarpeesta ja budjetista. On tärkeää valita ilmalämpöpumppu, joka sopii omiin tarpeisiin ja asennuspaikkaan. Kannattaa tutustua eri merkkien ja mallien ominaisuuksiin ja vertailla niitä keskenään.

Voinko saada kotitalousvähennyksen ilmalämpöpumpun asennuksesta?

Kyllä, ilmalämpöpumpun asennuksesta voi saada kotitalousvähennyksen. Vähennys on 40 % työn osuudesta ja omavastuu on 100 euroa. Huomioithan, että kotitalousvähennys koskee vain yksityishenkilöitä, ei esimerkiksi yrityksiä tai taloyhtiöitä.

Paljonko maksaa ilmalämpöpumpun viilennys?

Ilmalämpöpumpun viilennys ei yleensä maksa lisää, sillä se kuuluu ilmalämpöpumpun perustoimintoihin. Ilmalämpöpumppu voi sekä lämmittää että viilentää huoneilmaa, joten se on monipuolinen ratkaisu kodin lämmitykseen ja viilennykseen.

Tarvitseeko ilmalämpöpumpun asennuksesta ilmoittaa?

Kyllä, ilmalämpöpumpun asennuksesta tulee ilmoittaa kunnalle tai kaupungille. Ilmoitusvelvollisuus koskee kaikkia ilmalämpöpumppuja, jotka asennetaan kiinteistöön. Ilmoituksen tarkoituksena on varmistaa, että ilmalämpöpumppu asennetaan oikein ja turvallisesti.