Bluestep Bank

Bluestep Bank tarjoaa rahoitusratkaisuja eri tilanteisiin. Hae asuntolainaa, yhdistelylainaa tai kulutusluottoa.

Suomi

Esimerkkilaskelma: Luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 60.000 €, tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Banke.fi ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki lainat kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Banke.fi palvelun yhteistyökumppani.

Ikäraja: 20 vuotta

Luottotiedot: Ei maksuhäiriöitä

Tulot: Vähintään 1000 €/kk

Banke.fi:n avulla säästät selvää rahaa

25 000 € laina

Säästö: 312€/v

Laina-aika: 10 v
Korkein korko: 10%
Matalin korko: 8%

15 000 € laina

Säästö: 492€/v

Laina-aika: 15 v
Korkein korko: 12%
Matalin korko: 7%

9000 € laina

Säästö: 204€/v

Laina-aika: 3 v
Korkein korko: 13%
Matalin korko: 8%

11 000 € laina

Säästö: 72€/v

Laina-aika: 12 v
Korkein korko: 9%
Matalin korko: 8%

Kilpailuta vakuudettomat lainat näin

lainahakemus-laheta

1. Täytä lainahakemus

Täytä lainahakemus. Saat lainapäätöksen välittömästi.

vertaa-lainatarjoukset

2. Vertaa lainatarjouksia

Saat lainatarjouksia usealta pankilta ja rahoituslaitokselta.

lainatarjous-valitse

3. Valitse paras tarjous

Valitse lainatarjouksista paras. Saat rahat tilillesi jopa samana päivänä.

Yhteistyökumppanit

bank-norwegian
morrow bank
Leabank
alisa pankki

Bluestep Bank: Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää

Bluestep Bank on yksi Banke yhteistyökumppaneista, joka tarjoaa asiakkailleen asuntolainoja ja yhdistelmälainoja. Bluestep Bankin erikoisuus on, että se myöntää lainoja myös sellaisille asiakkaille, joiden lainahakemus on hylätty tavallisissa pankeissa.

Bluestep Bankin lainatuotteet ovat joustavia ja asiakaslähtöisiä. Lainan määrä voi olla jopa 85% asunnon arvosta, ja laina-aika voi olla jopa 25 vuotta. Lainan korko on kilpailukykyinen, ja sen suuruus määräytyy asiakkaan taloudellisen tilanteen ja lainan määrän perusteella.

Bluestep Bankin lainan hakeminen on helppoa ja nopeaa. Lainahakemuksen voi täyttää verkossa, ja päätöksen lainan myöntämisestä saa yleensä saman päivän aikana.

Bluestep Bankin asiakaspalvelu on luotettavaa ja ammattitaitoista. Asiakkaat voivat ottaa yhteyttä asiakaspalveluun puhelimitse tai sähköpostitse, ja he saavat nopeasti vastauksen kysymyksiinsä.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Bluestep Bank tarjoaa asiakkailleen joustavia ja kilpailukykyisiä lainatuotteita, joita voi hakea helposti ja nopeasti verkossa. Banke kautta asiakkaat voivat kilpailuttaa Bluestep Bankin lainat yhdellä hakemuksella yli 30 pankin ja rahoituslaitoksen kesken.

Bluestep Bankin historia

Bluestep Bank AB on ruotsalainen pankki, joka perustettiin vuonna 2005. Pankin perustajat halusivat tarjota vaihtoehdon niille, joiden tilanne oli hieman erilainen kuin tavallisella palkansaajalla. Bluestep Bank haluaa auttaa ihmisiä, jotka tarvitsevat asuntolainaa, mutta joiden taloudellinen tilanne on haastava.

Bluestep Bankin perustamisen jälkeen pankki on kasvanut nopeasti ja laajentanut toimintaansa. Nykyään Bluestep Bank tarjoaa asiakkailleen myös muita rahoitustuotteita, kuten kulutusluottoja ja yhdistelylainoja.

Bluestep Bankin toiminta perustuu läpinäkyvyyteen ja asiakaslähtöisyyteen. Pankki haluaa tarjota asiakkailleen parhaan mahdollisen palvelun ja auttaa heitä löytämään juuri heidän tarpeisiinsa sopivan rahoitusratkaisun. Bluestep Bankin asiakaspalvelu on arvostettu ja pankki onkin saanut paljon positiivista palautetta asiakkailtaan.

Banke kilpailuttaa Bluestep Bankin lainoja usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken, joten voit olla varma, että saat aina parhaan mahdollisen tarjouksen. Bluestep Bankin historia on menestystarina, joka jatkuu edelleen vahvana.

Bluestep Bank kokemuksia

Bluestep Bank on yksi Banke yhteistyöpankeista, joka tarjoaa asuntolainoja ja yhdistelmälainoja. Vaikka Bluestep Bank ei olekaan suuri pankki, sen taloudellinen suorituskyky on ollut vakaata viime vuosina.

Bluestep Bankin liikevaihto kasvoi vuonna 2022 noin 15 prosenttia edellisvuoteen verrattuna. Pankin tulos oli myös positiivinen, vaikka se hieman laski edellisvuodesta. Bluestep Bankin vakavaraisuusaste on korkea, mikä kertoo pankin vahvasta taloudellisesta tilanteesta.

Bluestep Bankilla on myös hyvä maine asiakkaidensa keskuudessa. Pankki on erikoistunut lainojen myöntämiseen henkilöille, joilla on haasteita saada lainaa perinteisistä pankeista. Bluestep Bankin asiakaspalvelu on saanut positiivista palautetta avuliaisuudesta ja ystävällisyydestä.

Kaiken kaikkiaan Bluestep Bankin taloudellinen suorituskyky on ollut vakaata ja se on saanut hyvää palautetta asiakkailtaan. Banke kautta voit kilpailuttaa Bluestep Bankin lainat yhdellä hakemuksella ja löytää sinulle sopivimman lainan.

Usein kysytyt kysymykset

Miten Bluestep Bankin järjestelylaina toimii?

Bluestep Bankin järjestelylaina on tarkoitettu henkilöille, jotka haluavat yhdistää useita pieniä lainoja yhdeksi suuremmaksi lainaksi. Järjestelylainan avulla voit säästää kuluissa ja maksaa vain yhtä lainaa kuukaudessa. Banke kilpailuttaa useita pankkeja ja rahoituslaitoksia, jotta löydämme sinulle parhaan mahdollisen järjestelylainan.

Mikä on rahoitusaste ja miten se vaikuttaa asuntolainaan?

Rahoitusaste on asuntolainan suhde asunnon arvoon. Mitä pienempi rahoitusaste, sitä vähemmän lainaa tarvitset ja sitä paremmat mahdollisuudet sinulla on saada laina hyvällä korolla. Banke kilpailuttaa useita pankkeja ja rahoituslaitoksia, jotta löydämme sinulle parhaan mahdollisen asuntolainan.

Miten voin saada vakuudellisen yhdistelylainan?

Vakuudellinen yhdistelylaina edellyttää, että sinulla on omaisuutta, jota voit käyttää lainan vakuutena. Esimerkiksi asunto, auto tai muu kiinteistö. Banke kilpailuttaa useita pankkeja ja rahoituslaitoksia, jotta löydämme sinulle parhaan mahdollisen vakuudellisen yhdistelylainan.

Kuinka paljon voin saada asuntolainaa omilla tuloillani?

Asuntolainan määrä riippuu monista tekijöistä, kuten tuloistasi, menojen määrästä ja asunnon arvosta. Banke kilpailuttaa useita pankkeja ja rahoituslaitoksia, jotta löydämme sinulle parhaan mahdollisen asuntolainan omilla tuloillasi.

Mistä löydän halvan asuntolainan?

Banke kilpailuttaa useita pankkeja ja rahoituslaitoksia, jotta löydämme sinulle parhaan mahdollisen asuntolainan. Halvin asuntolaina riippuu monista tekijöistä, kuten asunnon arvosta, tuloistasi ja laina-ajasta.

Onko mahdollista saada asuntolainaa ilman säästöjä?

Asuntolainan saaminen ilman säästöjä voi olla vaikeaa, mutta ei mahdotonta. Banke kilpailuttaa useita pankkeja ja rahoituslaitoksia, jotta löydämme sinulle parhaan mahdollisen asuntolainan ilman säästöjä.