Autorahoitus yritykselle - Kilpailuta yrityksen autorahoitus

Hae autorahoitus yritykselle. Voit kilpailuttaa yrityksen autorahoituksen usean pankin ja rahoitusyhtiön kesken.

Suomi

Esimerkkilaskelma: Luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 60.000 €, tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Banke.fi ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki lainat kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Banke.fi palvelun yhteistyökumppani.

Ikäraja: 20 vuotta

Luottotiedot: Ei maksuhäiriöitä

Tulot: Vähintään 1000 €/kk

Banke.fi:n avulla säästät selvää rahaa

25 000 € laina

Säästö: 312€/v

Laina-aika: 10 v
Korkein korko: 10%
Matalin korko: 8%

15 000 € laina

Säästö: 492€/v

Laina-aika: 15 v
Korkein korko: 12%
Matalin korko: 7%

9000 € laina

Säästö: 204€/v

Laina-aika: 3 v
Korkein korko: 13%
Matalin korko: 8%

11 000 € laina

Säästö: 72€/v

Laina-aika: 12 v
Korkein korko: 9%
Matalin korko: 8%

Kilpailuta vakuudettomat lainat näin

lainahakemus-laheta

1. Täytä lainahakemus

Täytä lainahakemus. Saat lainapäätöksen välittömästi.

vertaa-lainatarjoukset

2. Vertaa lainatarjouksia

Saat lainatarjouksia usealta pankilta ja rahoituslaitokselta.

lainatarjous-valitse

3. Valitse paras tarjous

Valitse lainatarjouksista paras. Saat rahat tilillesi jopa samana päivänä.

Yhteistyökumppanit

bank-norwegian
morrow bank
Leabank
alisa pankki

Autorahoitus yritykselle

Autorahoitus on yksi tapa hankkia auto yritykselle. Yrityksen autorahoitus hoidetaan tavallisesti yrityslainalla. Banke voi auttaa kilpailuttamaan yrityksen autorahoituksen useiden eri pankkien ja rahoituslaitosten välillä. Voit hakea yrityslainaa Banke kautta enintään 10 000 000 euroa.

Autorahoituksen avulla voit hankkia auton yritykselle joko uutena autoliikkeestä tai käytettynä yksityiseltä. Banke voi auttaa sinua löytämään parhaan autorahoitustarjouksen yrityksellesi.

Banke kilpailuttaa autorahoituksen puolestasi ja saat yhdellä maksuttomalla hakemuksella yhteensä yli 10 lainatarjousta eri pankeilta ja rahoitusyhtiöiltä. Saat näin mahdollisuuden vertailla tarjouksia ja löytää juuri sinun yrityksellesi sopivan autorahoituksen.

Autorahoituksen hakeminen on helppoa ja nopeaa. Täytä vain lainahakemus Banke nettisivuilla, niin alat hetkessä saada lainatarjouksia eri pankeilta ja rahoituslaitoksilta.

Autorahoituksen merkitys yritykselle

Autorahoitus on tärkeä tekijä monelle yritykselle, joka tarvitsee autoa liiketoimintaansa varten. Banke auttaa yrityksiä löytämään parhaan autorahoituksen tarjoajan kilpailuttamalla lainoja usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken.

Autorahoitus mahdollistaa yritykselle ajoneuvon hankinnan ilman suurta kertaluonteista maksua. Sen sijaan, että yritys maksaisi auton hinnan kerralla, se voi maksaa sen takaisin pienemmissä erissä sopimuksen mukaisesti. Tämä vapauttaa yrityksen pääomaa käytettäväksi muihin liiketoiminnan tarpeisiin.

Autorahoituksen avulla yritys voi myös valita juuri tarpeisiinsa sopivan ajoneuvon, joka voi olla kalliimpi tai erikoisempi kuin mitä yrityksen budjetti mahdollistaisi kertamaksuna. Lisäksi autorahoitus voi sisältää myös muita palveluita, kuten vakuutuksia ja huoltopalveluita, jotka helpottavat yrityksen ajoneuvon ylläpitoa.

Autorahoituksen kilpailuttaminen Bankeen avulla mahdollistaa yritykselle parhaan mahdollisen lainatarjouksen löytämisen. Banke kilpailuttaa lainoja useiden pankkien ja rahoituslaitosten välillä, jolloin yritys voi saada tarjouksen, joka sopii sen tarpeisiin ja budjettiin parhaiten.

Yhteenvetona voidaan todeta, että autorahoitus on tärkeä osa monen yrityksen liiketoimintaa. Se mahdollistaa ajoneuvon hankinnan ilman suurta kertaluonteista maksua ja vapauttaa yrityksen pääomaa käytettäväksi muihin tarpeisiin. Banke auttaa yrityksiä löytämään parhaan autorahoituksen tarjoajan kilpailuttamalla lainoja usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken.

Autorahoituksen eri muodot

Autorahoitus on yleinen tapa hankkia auto yritykselle. Banke tarjoaa useita erilaisia autorahoituksen muotoja, joista voit valita yrityksesi tarpeisiin sopivimman.

Yrityslaina

Yrityslaina on yleisin tapa rahoittaa autoa yritykselle. Banke kilpailuttaa yrityslainat usean eri pankin ja rahoituslaitoksen kesken, joten voit saada useita lainatarjouksia yhdellä hakemuksella. Yrityslainan suuruus voi olla jopa 250 000 euroa, joten se sopii hyvin myös suuremman auton hankintaan.

Leasing

Leasing on hyvä vaihtoehto, jos haluat käyttää autoa vain tietyn ajanjakson ajan. Leasing-sopimuksessa autoa vuokrataan tietyn ajanjakson ajan, jonka jälkeen se palautetaan takaisin. Leasing-sopimuksessa ei ole omistusoikeutta autoon, joten se sopii hyvin yrityksille, jotka haluavat uusia autoja säännöllisesti.

Osamaksu

Osamaksu on hyvä vaihtoehto, jos haluat omistaa auton ja maksaa sen takaisin erissä.

Huoltoleasing

Huoltoleasing on hyvä vaihtoehto, jos haluat huolehtia auton huolloista ja kunnossapidosta helposti. Huoltoleasing-sopimuksessa huolto- ja korjauskustannukset sisältyvät kuukausittaiseen maksuun.

Hakemusprosessi ja vaatimukset

Banke tarjoaa yrityksille helpon ja nopean tavan hakea autorahoitusta. Hakemusprosessi on yksinkertainen ja nopea, joten voit saada lainapäätöksen nopeasti.

Voit hakea autorahoitusta Bankesta, jos yrityksesi täyttää seuraavat vaatimukset:

  • Yrityksesi on toiminut vähintään 2 vuotta
  • Yrityksesi liikevaihto on vähintään 50 000 euroa vuodessa
  • Yrityksesi on rekisteröity Suomessa
  • Yrityksesi ei ole merkitty maksuhäiriörekisteriin

Hakemusprosessi alkaa yksinkertaisella lainahakemuksen täyttämisellä. Voit täyttää lainahakemuksen Bankeen verkkosivuilla tai soittaa asiakaspalveluumme. Lainahakemuksen täyttäminen vie vain muutaman minuutin, ja sen jälkeen me kilpailutamme lainasi usean eri pankin ja rahoituslaitoksen kesken.

Kun olemme kilpailuttaneet lainasi, saat useita lainatarjouksia, joista voit valita itsellesi sopivimman. Kun olet valinnut sopivan lainatarjouksen, me käsittelemme lainahakemuksesi nopeasti, ja voit saada rahat tilillesi jo samana päivänä.

Banke tarjoaa yrityksille joustavia maksuehtoja, joten voit valita juuri sinulle sopivan maksuaikataulun. Meillä voit hakea autorahoitusta aina 10 000 000 euroon asti, ja voit yhdistää samaan lainaan myös muita yrityksen investointeja.

Autorahoituksen edut ja haitat yritykselle

Autorahoitus voi olla hyvä vaihtoehto yritykselle, joka tarvitsee auton liiketoimintaansa. Banke kilpailuttaa yrityslainoja usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken, joten löydämme varmasti yrityksellesi sopivan autorahoituksen. Tässä osiossa käymme läpi autorahoituksen edut ja haitat yritykselle.

Edut

Joustavuus

Autorahoituksessa on usein joustavat maksuehdot, jotka voidaan räätälöidä yrityksen tarpeiden mukaan. Tämä tarkoittaa sitä, että yritys voi valita sopivan maksuajan ja maksuerän suuruuden, joka sopii sen taloudelliseen tilanteeseen.

Omistusoikeus

Autorahoituksessa yritys omistaa auton heti sen oston jälkeen, vaikka maksaisi sen takaisin osamaksulla. Tämä tarkoittaa sitä, että yritys voi käyttää autoa vapaasti liiketoiminnassaan, eikä sen tarvitse odottaa lainan takaisinmaksua ennen kuin se saa käyttöönsä auton.

Verotus

Autorahoituksen korot ja kulut ovat vähennyskelpoisia verotuksessa, mikä tarkoittaa sitä, että yritys voi säästää rahaa veroissa.

Haitat

Korko

Autorahoituksen korot voivat olla korkeampia kuin perinteisessä yrityslainassa. Tämä johtuu siitä, että autorahoitus on usein vakuudeton laina, jossa auton ostettu hinta toimii lainan vakuutena.

Velkaantuminen

Autorahoitus voi aiheuttaa yritykselle velkaantumista, jos sen taloudellinen tilanne heikkenee. Tämä voi johtaa maksuvaikeuksiin ja taloudellisiin ongelmiin.

Rajoitukset

Autorahoituksessa voi olla rajoituksia auton käytölle, kuten ajokilometrien enimmäismäärä tai auton käyttöalueen rajoitukset. Yrityksen on tärkeää tarkistaa nämä rajoitukset ennen autorahoituksen ottamista.

Kaiken kaikkiaan autorahoitus voi olla hyvä vaihtoehto yritykselle, joka tarvitsee auton liiketoimintaansa. On kuitenkin tärkeää harkita tarkkaan autorahoituksen edut ja haitat ennen lainan ottamista. Banke auttaa kilpailuttamaan yrityslainoja, jotta löydät varmasti yrityksellesi sopivan autorahoituksen.

Vinkkejä parhaan autorahoituksen valintaan

Kun etsit parasta autorahoitusta yrityksellesi, on tärkeää tehdä huolellinen suunnittelu ja kilpailuttaminen. Tässä muutamia vinkkejä, jotka auttavat sinua valitsemaan parhaan autorahoituksen Banke-palvelun avulla:

1. Määritä tarpeesi ja budjettisi

Ennen kuin aloitat autorahoituksen kilpailuttamisen, määritä tarpeesi ja budjettisi. On tärkeää tietää, kuinka paljon rahaa tarvitset ja millaisia autoja harkitset ostavasi. Tämä auttaa sinua löytämään rahoituksen, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi.

2. Kilpailuta autorahoitus

Kun olet määrittänyt tarpeesi ja budjettisi, voit kilpailuttaa autorahoituksen Banke-palvelun avulla. Banke kilpailuttaa lainoja usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken, joten saat useita tarjouksia eri tahoilta. Tämä auttaa sinua löytämään parhaan mahdollisen rahoituksen tarpeisiisi.

3. Vertaile tarjouksia

Kun olet saanut useita tarjouksia, vertaile niitä huolellisesti. Vertaile tarjouksia korkojen, maksuaikojen ja muiden ehtojen perusteella. Tämä auttaa sinua löytämään parhaan tarjouksen, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi.

4. Huomioi muut kulut

Muista huomioida muut kulut, kuten vakuutukset, rekisteröintimaksut ja muut lisäkustannukset. Nämä voivat vaikuttaa kokonaiskustannuksiin ja vaikuttaa siihen, mikä tarjous on paras sinulle.

5. Kysy neuvoa ammattilaisilta

Jos olet epävarma autorahoituksen valinnasta, kysy neuvoa ammattilaisilta. Banke-palvelun asiantuntijat auttavat sinua löytämään parhaan mahdollisen rahoituksen tarpeisiisi ja budjettiisi.

Yleisimmät virheet yrityksen autorahoitukseen liittyen

Kun hakee autorahoitusta yritykselle, on tärkeää välttää yleisimpiä virheitä, jotta rahoituksen hakeminen sujuisi mahdollisimman vaivattomasti. Tässä muutamia yleisiä virheitä, joita kannattaa välttää:

1. Liian suuren lainan hakeminen

Liian suuren lainan hakeminen voi johtaa siihen, että takaisinmaksu on vaikeaa ja rahoituksen kustannukset kasvavat. Siksi on tärkeää arvioida realistisesti, kuinka paljon rahoitusta yrityksesi tarvitsee ja kuinka paljon se pystyy takaisin maksamaan.

2. Huonojen lainaehtojen hyväksyminen

Huonojen lainaehtojen hyväksyminen voi johtaa siihen, että rahoituksen takaisinmaksu on vaikeaa ja kustannukset kasvavat. Siksi on tärkeää tutkia huolellisesti eri lainatarjouksia ja valita paras vaihtoehto.

3. Lainan hakeminen väärältä rahoituslaitokselta

Lainan hakeminen väärältä rahoituslaitokselta voi johtaa siihen, että lainan kustannukset ovat korkeammat kuin olisi tarpeen. Siksi on tärkeää tutkia huolellisesti eri rahoituslaitosten tarjoamia lainoja ja valita paras vaihtoehto.

4. Puutteellisten tietojen antaminen

Puutteellisten tietojen antaminen voi johtaa siihen, että lainahakemus hylätään tai että lainan kustannukset ovat korkeammat kuin olisi tarpeen. Siksi on tärkeää antaa kaikki tarvittavat tiedot huolellisesti ja tarkasti.

Nämä ovat vain muutamia yleisiä virheitä, joita kannattaa välttää autorahoituksen hakemisessa yritykselle. Muista tutkia huolellisesti eri vaihtoehtoja ja valita paras mahdollinen rahoitusratkaisu yrityksellesi.

Autorahoituksen onnistunut käyttö yrityksessä

Kun yrityksellä on tarve hankkia auto, autorahoitus on yksi vaihtoehto rahoituksen järjestämiseen. Banke kilpailuttaa lainoja usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken, joten löydämme aina parhaan tarjouksen asiakkaalle. Tässä esimerkki onnistuneesta autorahoituksen käytöstä yrityksessä.

Eräs asiakkaamme, joka toimii rakennusalalla, tarvitsi uuden pakettiauton kuljetusten hoitamiseen. Asiakkaamme oli tyytyväinen, kun hän sai Bankesta tarjouksen, jossa korot olivat alhaisemmat kuin muissa pankeissa. Hän haki rahoitusta ja sai sen nopeasti.

Asiakkaamme oli tyytyväinen rahoituksen ehtoihin, sillä hän pystyi valitsemaan juuri hänelle sopivan takaisinmaksuajan ja kuukausierän suuruuden. Hän myös arvosti sitä, että auto oli heti hänen omistuksessaan, eikä rahoitusyhtiön nimissä.

Kun asiakkaamme tarvitsi myöhemmin lisää ajoneuvoja yritykselleen, hän kääntyi jälleen Banken puoleen. Hän tiesi, että Banke löytäisi hänelle parhaan tarjouksen ja että rahoituksen hakeminen olisi helppoa ja nopeaa.

Autorahoitus on siis hyvä vaihtoehto yritykselle, joka tarvitsee autoja liiketoimintaansa. Banke kilpailuttaa lainoja usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken, joten löydämme aina parhaan tarjouksen asiakkaalle.