Paljonko autolainaa kannattaa hakea? Hae autolainaa jopa 70 000 € asti Banke.fi:ssä!

Lue alhaalta vinkit siihen, että paljonko autolainaa kannattaa hakea.

Suomi

Esimerkkilaskelma: Luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 60.000 €, tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Banke.fi ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki lainat kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Banke.fi palvelun yhteistyökumppani.

Ikäraja: 20 vuotta

Luottotiedot: Ei maksuhäiriöitä

Tulot: Vähintään 1000 €/kk

Banke.fi:n avulla säästät selvää rahaa

25 000 € laina

Säästö: 312€/v

Laina-aika: 10 v
Korkein korko: 10%
Matalin korko: 8%

15 000 € laina

Säästö: 492€/v

Laina-aika: 15 v
Korkein korko: 12%
Matalin korko: 7%

9000 € laina

Säästö: 204€/v

Laina-aika: 3 v
Korkein korko: 13%
Matalin korko: 8%

11 000 € laina

Säästö: 72€/v

Laina-aika: 12 v
Korkein korko: 9%
Matalin korko: 8%

Kilpailuta vakuudettomat lainat näin

lainahakemus-laheta

1. Täytä lainahakemus

Täytä lainahakemus. Saat lainapäätöksen välittömästi.

vertaa-lainatarjoukset

2. Vertaa lainatarjouksia

Saat lainatarjouksia usealta pankilta ja rahoituslaitokselta.

lainatarjous-valitse

3. Valitse paras tarjous

Valitse lainatarjouksista paras. Saat rahat tilillesi jopa samana päivänä.

Yhteistyökumppanit

bank-norwegian
morrow bank
Leabank
alisa pankki

Paljonko autolainaa

Autolainan hankkiminen on monien autoa ostavien suomalaisten valinta, mutta kysymys kuuluu: paljonko autolainaa kannattaa ottaa? Tämä artikkeli auttaa sinua ymmärtämään, kuinka paljon autolainaa voit saada, ja miten voit löytää itsellesi sopivan lainan Banke.fi:n lainojen kilpailutussivustolta.

Paljonko autolainaa?

Autolainan määrä riippuu monista tekijöistä, kuten taloudellisesta tilanteestasi, auton hinnasta ja siitä, kuinka paljon sinulla on varaa maksaa takaisin. Lainanantajat tarkastelevat usein seuraavia tekijöitä määrittäessään, kuinka paljon autolainaa he voivat tarjota:

  1. Tulot: Suuremmat tulot voivat auttaa sinua saamaan suuremman lainan. Lainanantajat tarkastelevat tulojasi varmistaakseen, että sinulla on varaa maksaa laina takaisin.
  2. Luottotiedot: Hyvät luottotiedot voivat myös auttaa sinua saamaan suuremman lainan. Lainanantajat tarkastelevat luottotietojasi arvioidakseen, kuinka todennäköisesti maksat lainan takaisin.
  3. Auton hinta: Auton hinta vaikuttaa myös siihen, kuinka paljon lainaa voit saada. Yleensä et voi saada lainaa, joka on suurempi kuin auton kokonaishinta.

Miten löytää sopiva autolainan määrä?

Oikean autolainan määrän löytäminen vaatii hieman suunnittelua ja laskentaa. Tässä muutama vinkki:

  1. Budjetti: Määritä kuinka paljon sinulla on varaa maksaa kuukausittain autolainaa. Tämä auttaa sinua määrittämään, kuinka suuren lainan voit ottaa.
  2. Korko ja laina-aika: Lainan korolla ja laina-ajalla on suuri vaikutus kuukausittaisiin maksuihisi. Matala korko ja pitkä laina-aika voivat tehdä suuremmasta lainasta hallittavamman.
  3. Vertailu: Vertaile eri lainanantajien tarjouksia. Banke.fi:n lainojen kilpailutussivusto voi auttaa sinua tässä. Se kerää yhteen monien eri lainanantajien tarjoukset, joten voit helposti löytää parhaan lainan sinulle.

Lopulta, paljonko autolainaa otetaan, on henkilökohtainen päätös, joka perustuu omiin taloudellisiin olosuhteisiisi ja tarpeisiisi. On tärkeää ottaa huomioon kaikki kulut, mukaan lukien korko, maksut ja vakuutukset, ennen kuin teet päätöksen autolainasta. Banke.fi:n lainojen kilpailutussivusto on erinomainen työkalu, joka auttaa sinua löytämään parhaan mahdollisen lainan autosi rahoittamiseen.