Halvin autorahoitus

Kilpailuta halvin autorahoitus usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken jopa 70 000 euroon asti.

Suomi

Esimerkkilaskelma: Luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 60.000 €, tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Banke.fi ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki lainat kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Banke.fi palvelun yhteistyökumppani.

Ikäraja: 20 vuotta

Luottotiedot: Ei maksuhäiriöitä

Tulot: Vähintään 1000 €/kk

Banke.fi:n avulla säästät selvää rahaa

25 000 € laina

Säästö: 312€/v

Laina-aika: 10 v
Korkein korko: 10%
Matalin korko: 8%

15 000 € laina

Säästö: 492€/v

Laina-aika: 15 v
Korkein korko: 12%
Matalin korko: 7%

9000 € laina

Säästö: 204€/v

Laina-aika: 3 v
Korkein korko: 13%
Matalin korko: 8%

11 000 € laina

Säästö: 72€/v

Laina-aika: 12 v
Korkein korko: 9%
Matalin korko: 8%

Kilpailuta vakuudettomat lainat näin

lainahakemus-laheta

1. Täytä lainahakemus

Täytä lainahakemus. Saat lainapäätöksen välittömästi.

vertaa-lainatarjoukset

2. Vertaa lainatarjouksia

Saat lainatarjouksia usealta pankilta ja rahoituslaitokselta.

lainatarjous-valitse

3. Valitse paras tarjous

Valitse lainatarjouksista paras. Saat rahat tilillesi jopa samana päivänä.

Yhteistyökumppanit

bank-norwegian
morrow bank
Leabank
alisa pankki

Miten löytää halvin autorahoitus

Oman auton hankinta on merkittävä taloudellinen päätös, joka vaatii usein rahoituksen saamista. Kun etsit edullista rahoitusta auton hankintaan, on tärkeää ottaa huomioon useita seikkoja. Tässä artikkelissa, Banke.fi auttaa sinua löytämään halvimman autorahoituksen ja ohjaa sinut askel askeleelta läpi prosessin.

Miten määritellä, mikä on halvin autorahoitus?

On tärkeää ymmärtää, että halvin autorahoitus ei välttämättä ole se, jossa on alhaisin korko. Tässä kohtaa tulevat mukaan muut kulut, kuten avausmaksut, tilinhoitomaksut ja mahdolliset vakuutusmaksut. On siis tärkeää ottaa huomioon lainan kokonaiskustannukset.

Vertaile eri rahoitusvaihtoehtoja

Paras tapa löytää halvin autorahoitus on vertailla eri lainanantajia ja heidän tarjoamiaan ehtoja. Tämä tarkoittaa, että tarkistat useita eri lähteitä – pankkeja, luottolaitoksia ja jopa autoliikkeitä.

Banke.fi:n lainojen kilpailutussivusto tekee tämän prosessin sinulle helpoksi. Sivustollamme voit vertailla eri lainanantajien tarjoamia autolainoja ja valita niistä itsellesi parhaiten sopivan.

Mitä pitää ottaa huomioon autorahoitusta hakiessa?

Kun etsit halvinta autorahoitusta, on tärkeää ottaa huomioon seuraavat seikat:

  • Korko: Korko on merkittävä osa autorahoituksen kustannuksia. Etsi rahoitusta, jolla on alhainen korko.
  • Laina-aika: Pidempi laina-aika merkitsee usein pienempiä kuukausieriä, mutta korkeampia kokonaiskuluja. Lyhyempi laina-aika puolestaan voi tarkoittaa suurempia kuukausieriä, mutta pienempiä kokonaiskuluja.
  • Lisäkustannukset: Varmista, että tiedät kaikki lainan lisäkustannukset, kuten avaus- tai tilinhoitomaksut.

Autorahoituksen haku

Kun olet tehnyt vertailun ja löytänyt halvimman autorahoituksen, on aika hakea sitä. Useimmiten voit hakea autorahoitusta suoraan verkossa. Hakemuksessa sinua pyydetään antamaan tietoja itsestäsi, taloudellisesta tilanteestasi sekä autosta, jota aiot ostaa.

Banke.fi:n kilpailutussivusto on apunasi tässä prosessissa. Vertailutyökalumme avulla voit nopeasti ja helposti löytää halvimman autorahoituksen ja hakea sitä suoraan.

Muista, että paras tapa löytää edullinen rahoitus autolainaan on tutkia, vertailla ja kysyä. Me Banke.fi:llä olemme täällä auttamassa sinua löytämään parhaan ja halvimman rahoituksen autosi hankintaan.