Tee autorahoituksen kilpailutus Banke.fi:n avulla!

Autorahoituksen kilpailutus onnistuu jopa 70 000 euroon asti Banke.fi:n avulla!

Suomi

Esimerkkilaskelma: Luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 60.000 €, tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Banke.fi ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki lainat kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Banke.fi palvelun yhteistyökumppani.

Ikäraja: 20 vuotta

Luottotiedot: Ei maksuhäiriöitä

Tulot: Vähintään 1000 €/kk

Banke.fi:n avulla säästät selvää rahaa

25 000 € laina

Säästö: 312€/v

Laina-aika: 10 v
Korkein korko: 10%
Matalin korko: 8%

15 000 € laina

Säästö: 492€/v

Laina-aika: 15 v
Korkein korko: 12%
Matalin korko: 7%

9000 € laina

Säästö: 204€/v

Laina-aika: 3 v
Korkein korko: 13%
Matalin korko: 8%

11 000 € laina

Säästö: 72€/v

Laina-aika: 12 v
Korkein korko: 9%
Matalin korko: 8%

Kilpailuta vakuudettomat lainat näin

lainahakemus-laheta

1. Täytä lainahakemus

Täytä lainahakemus. Saat lainapäätöksen välittömästi.

vertaa-lainatarjoukset

2. Vertaa lainatarjouksia

Saat lainatarjouksia usealta pankilta ja rahoituslaitokselta.

lainatarjous-valitse

3. Valitse paras tarjous

Valitse lainatarjouksista paras. Saat rahat tilillesi jopa samana päivänä.

Yhteistyökumppanit

bank-norwegian
morrow bank
Leabank
alisa pankki

Miten kilpailuttaa autorahoitus

Uuden tai käytetyn auton hankintaan liittyvä rahoitus voi olla merkittävä taloudellinen sitoumus, joka saattaa kestää useita vuosia. Siksi on tärkeää varmistaa, että saat parhaan mahdollisen sopimuksen. Tämä artikkeli opastaa sinut läpi autorahoituksen kilpailutuksen prosessin, joka auttaa sinua löytämään parhaan mahdollisen rahoituksen autosi hankintaan.

Miksi kilpailuttaa autorahoitus?

Autorahoituksen kilpailuttaminen tarkoittaa, että pyydät tarjouksia useilta eri lainanantajilta ja vertailet niitä. Tämä voi auttaa sinua löytämään edullisimman autolainan ja säästämään rahaa pitkällä aikavälillä.

Miten kilpailutan autorahoituksen?

Seuraavassa on askel-askeleelta ohjeet siitä, miten voit kilpailuttaa autorahoituksen.

  1. Selvitä rahoitustarpeesi: Määritä ensin kuinka paljon tarvitset lainaa ja millaisella aikataululla pystyt maksamaan sen takaisin. Tämä auttaa sinua määrittämään, millaisia tarjouksia kannattaa pyytää.
  2. Pyydä tarjouksia useilta lainanantajilta: Ota yhteyttä useisiin eri pankkeihin, luottoyhtiöihin ja autoliikkeisiin ja pyydä heiltä tarjouksia. Tarjoukseen tulisi sisältyä tiedot korosta, laina-ajasta, kuukausimaksusta ja kaikista muista kuluista.
  3. Vertaile tarjouksia: Kun olet saanut tarjoukset, vertaile niitä huolellisesti. Katso kokonaiskustannuksia, älä vain kuukausittaista maksua tai korkoa. Ota huomioon myös lainanantajan luotettavuus ja asiakaspalvelu.
  4. Tee päätös ja hae autorahoitusta: Kun olet löytänyt parhaan tarjouksen, voit hakea rahoitusta. Usein voit tehdä tämän suoraan verkossa.

Miten Banke.fi voi auttaa autorahoituksen kilpailutuksessa?

Banke.fi:n lainojen kilpailutussivusto on suunniteltu helpottamaan autorahoituksen kilpailuttamista. Sivustollamme voit helposti verrata eri lainanantajien tarjoamia autorahoituksia ja löytää parhaan ratkaisun juuri sinun tarpeisiisi.

Lainojen kilpailuttaminen voi olla aikaa vievä prosessi, mutta se kannattaa. Mitä enemmän olet valmis tekemään taustatutkimusta ja vertailemaan eri lainanantajia, sitä parempi sopimus voit lopulta saada. Banke.fi on täällä auttamassa sinua jokaisessa vaiheessa, joten aloita kilpailutus jo tänään ja löydä paras autorahoitus autosi hankintaan.