Kilpailuta Alisa Pankin laina Banke.fi:n avulla!

Kilpailuta Alisa Pankin laina Banke.fi:n avulla. Kilpailuta 1000 € - 60 000 €, laina-aika 1 - 15 vuotta.

Suomi

Esimerkkilaskelma: Luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 60.000 €, tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Banke.fi ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki lainat kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Banke.fi palvelun yhteistyökumppani.

Ikäraja: 20 vuotta

Luottotiedot: Ei maksuhäiriöitä

Tulot: Vähintään 1000 €/kk

Banke.fi:n avulla säästät selvää rahaa

25 000 € laina

Säästö: 312€/v

Laina-aika: 10 v
Korkein korko: 10%
Matalin korko: 8%

15 000 € laina

Säästö: 492€/v

Laina-aika: 15 v
Korkein korko: 12%
Matalin korko: 7%

9000 € laina

Säästö: 204€/v

Laina-aika: 3 v
Korkein korko: 13%
Matalin korko: 8%

11 000 € laina

Säästö: 72€/v

Laina-aika: 12 v
Korkein korko: 9%
Matalin korko: 8%

Kilpailuta vakuudettomat lainat näin

lainahakemus-laheta

1. Täytä lainahakemus

Täytä lainahakemus. Saat lainapäätöksen välittömästi.

vertaa-lainatarjoukset

2. Vertaa lainatarjouksia

Saat lainatarjouksia usealta pankilta ja rahoituslaitokselta.

lainatarjous-valitse

3. Valitse paras tarjous

Valitse lainatarjouksista paras. Saat rahat tilillesi jopa samana päivänä.

Yhteistyökumppanit

bank-norwegian
morrow bank
Leabank
alisa pankki

Alisa pankin palvelut

Alisa Pankki tarjoaa monipuolisia rahoituspalveluita sekä henkilö- että yritysasiakkaille. Tässä osiossa käymme läpi Alisa Pankin tarjoamia palveluita.

Henkilökohtaiset palvelut

Alisa Pankki tarjoaa monia erilaisia henkilökohtaisia palveluita, jotka auttavat sinua hoitamaan päivittäisiä raha-asioitasi helposti ja vaivattomasti. Alla on esimerkkejä Alisa Pankin henkilökohtaisista palveluista:

  • Pankkitilit: Alisa Pankin pankkitilit ovat turvallisia ja helppokäyttöisiä. Voit hoitaa raha-asioitasi kätevästi verkkopankissa tai mobiilisovelluksessa.
  • Lainat: Alisa Pankki kilpailuttaa lainoja usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken. Voit hakea lainaa oman tarpeesi mukaan 500–30 000 euroa. Lainan hakeminen on helppoa ja nopeaa.
  • Säästäminen: Alisa Pankin säästötilit tarjoavat kilpailukykyiset korot ja monipuoliset säästömahdollisuudet.

Yrityspalvelut

Alisa Pankki tarjoaa myös monipuolisia palveluita yritysasiakkaille. Alla on esimerkkejä Alisa Pankin yrityspalveluista:

  • Yrityslainat: Alisa Pankki kilpailuttaa yrityslainoja usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken. Voit hakea lainaa oman yrityksesi tarpeisiin 10 000–1 000 000 euroa.
  • Yritystilit: Alisa Pankin yritystilit ovat helppokäyttöisiä ja tarjoavat monipuoliset mahdollisuudet raha-asioiden hoitamiseen.

Huomaathan, että tämä on vain pieni osa Alisa Pankin tarjoamista palveluista. Kannattaa tutustua tarkemmin Alisa Pankin verkkosivuihin tai ottaa yhteyttä asiakaspalveluun saadaksesi lisätietoa palveluista.

Alisa Pankin asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu on yksi tärkeimmistä tekijöistä, kun valitaan sopivaa pankkia. Alisa Pankin asiakaspalvelu on erinomaista ja tarjoaa monipuolisia palveluita asiakkailleen. Meidän asiakaspalvelumme on aina valmis auttamaan sinua kaikissa raha-asioissasi.

Voit ottaa yhteyttä Alisa Pankin asiakaspalveluun puhelimitse, sähköpostilla tai chat-palvelun kautta. Asiakaspalvelu on avoinna arkisin klo 9-17 ja saat vastauksen nopeasti kaikkiin kysymyksiin.

Alisa Pankin asiakaspalvelu tarjoaa myös palveluita, kuten korttien sulkeminen ja uusiminen, verkkopankin käyttöön liittyvät kysymykset ja lainahakemusten käsittely. Alisa Pankin asiakaspalvelumme on aina ystävällistä ja ammattitaitoista.

Jos tarvitset apua lainan kilpailuttamisessa, voit käyttää Banke-palvelua. Banke kilpailuttaa lainoja usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken, joten saat aina parhaan tarjouksen. Banke-palvelu on helppo käyttää ja saat nopeasti vastauksen lainahakemukseesi.

Alisa Pankin verkkopankki

Alisa Pankki tarjoaa asiakkailleen kätevän ja turvallisen verkkopankin. Verkkopankin käyttö on helppoa ja nopeaa, ja sen avulla voi hoitaa monia pankkiasioita missä ja milloin vain.

Verkkopankki on suojattu ja sen käyttö on turvallista. Suosittelemme kuitenkin, että kirjoitat pankin nettiosoitteen suoraan osoiteriville sen sijaan, että menet sivuille linkin kautta. Jos käytät mobiilipankkia älypuhelimella, suosittelemme käyttämään pankin omaa sovellusta.

Verkkopankissa voit hoitaa monia pankkiasioita, kuten tarkistaa tilisi saldon, maksaa laskuja, siirtää rahaa ja seurata tilitapahtumiasi. Voit myös hakea uusia palveluita ja tuotteita verkkopankin kautta.

Alisa Pankin verkkopankki on käytettävissäsi 24/7, joten voit hoitaa pankkiasioitasi silloin kun se sinulle parhaiten sopii.

Alisa Pankin Mobiilisovellus

Alisa Pankin mobiilisovellus on erinomainen tapa hoitaa pankkiasioita missä ja milloin tahansa. Sovelluksen avulla voit tarkastella tilitietojasi, maksaa laskuja, siirtää rahaa ja paljon muuta.

Sovellus on helppokäyttöinen ja sen käyttöliittymä on selkeä. Voit kirjautua sisään mobiilivarmenteella tai verkkopankkitunnuksilla. Sovelluksessa on myös mahdollisuus käyttää sormenjälkitunnistusta, mikä tekee kirjautumisesta nopeaa ja helppoa.

Kaiken kaikkiaan Alisa Pankin mobiilisovellus on erinomainen tapa hoitaa pankkiasioita missä ja milloin tahansa. Sovellus on helppokäyttöinen ja tarjoaa paljon käteviä ominaisuuksia.

Alisa Pankin turvallisuus

Alisa Pankki on sitoutunut pitämään asiakkaidensa tilit ja henkilötiedot turvassa. Alisa Pankki käyttää kehittyneitä teknologioita ja menetelmiä varmistaakseen, että asiakkaiden tilit ovat suojattuja ja että henkilötietoja käsitellään asianmukaisesti.

Jos sinulla on kysyttävää Alisa Pankin tietoturvasta tai haluat lisätietoja siitä, miten Alisa Pankki suojaa asiakkaiden tilit, ota Alisa Pankkiin yhteyttä.